Followers

Tinggalkan link anda di sini

Thursday, May 5, 2011

Tq Tag Versi bussines card and calendar @putraputri

Hari ini rasa nak bercerita la plak..asyik post gambar je tnpa berkata2 je.
ni nak try berkata2..kalau salah kata tu maafkan la..hehe
post ni just nak share pasal promo yang kami buat di FB kkk dan jual di blog ni..
alhmdllah dengan promo 1000pcs - rm100 ramai gak yang dah book n dah tempah dari kami.
lagi satu,first time gak edit gmbr cengini..ada nama2 blur gitu kat picture.
teringin nak buat lama dah tapi xda msa nak buat..ni ada masa sikit edit2 gmbr n letak watermark..
so enjoy da picture..

 Zila & Zamri
1 October 2011

 
Ahmad Faiz / Fatinayuni
 --------------------------------------------------------------------------

visit us 

0 comments:

Post a Comment

place your comment here

Kekotakku

Thank you for supporting KeKoTakku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...