Followers

Tinggalkan link anda di sini

Tuesday, January 18, 2011

New Wedding Card Design






Ahmad Faiz / Fatinayuni
h/p: 0132757836 / 0136525662
www.kekotakku.blogspot.com | http://www.kekotakku.yolasite.com/
www.lovedheart.blogspot.com

Monday, January 17, 2011

Square box with tag







Ahmad Faiz / Fatinayuni 
kekotakku@gmail.com
 h/p: 0132757836 / 0136525662
 www.kekotakku.blogspot.com | www.kekotakku.yolasite.com 
www.lovedheart.blogspot.com

Thank Q tag versi bisnes kad...


















Ahmad Faiz / Fatinayuni
kekotakku@gmail.com
h/p: 0132757836 / 0136525662
www.kekotakku.blogspot.com | www.kekotakku.yolasite.com
www.lovedheart.blogspot.com

Tuesday, January 11, 2011

Actual and Promo Price

salam KeKotakKu,

ramai yang bertanya berkaitan harga actual dan harga promo

anda penah lihat iklan Yuna "Mood Berubah-ubah"

so dgn tagline tu kami gunakan untuk proses dan price kami kerna harga KKK berubah2 mengikut masa,keadaan dan kesukaan KKK kerna kami memerlukan perhatian anda untuk focus with our product..if u lucky u will get promo price yang gile murah dan if u not lucky u only get actual price..Actual price is reference price for u to calculate ur badget.so KKK price xkan melebihi harga actual..mendekati pun mungkin susah kerna dalam 6 bulan pertama KKK akan berikan diskaun/promo/n harga xmati yang anda xkan dpt di luar mahupun di dalam internet..harga KKK based pada survey KKK pada semua commentar yang dah komen pada KKK..based on ur request,ur budget so KKK amik inisiatif tuk kurangkan beban anda dalam perancangan perkahwinan anda tapi u get want u want.we custom,we plan n we make u happy..so for those yang cam pelik why we not state price on picture u will get da answer..we want survey ur request,ur budget for our reference when we make a promo dan pendekatan ini di lakukan agar tiada touch n go dari pelanggan tanpa any discussion with KKK.Nak xnak is number 3.so 1st kkk nak tahu which is da hot items n dah best produk dari kami,2nd we want to noe what ur budget n 3rd baru we target or discuss either u want it or not..
so for those yang sering komen n inbox KKK will noe it..so watcha dari KKK..wait for our next promo!!

Ahmad Faiz / Fatinayuni
kekotakku@gmail.com
h/p: 0132757836 / 0136525662
www.kekotakku.blogspot.com | www.kekotakku.yolasite.com
www.lovedheart.blogspot.com

Our Services

salam semua..
masih ramai yang tertanya2 perkhidmatan ape yang kekotakku boleh berikan kepada mereka
hari ni kkk nak listkan ape yg boleh anda dapati di kkk..
bukan satu,bukan dua malah segala yang berkaitan dengan printing dan sewaktu dgn nye kkk mampu lakukan
di post yg lain kkk akan ceritakan bagaimana wujudnya kkk dan perkhidmatan yang kami lakukan

okla straight to da point kkk akan listkan perkhidmatan utama kepada yang kurang utama dan masih kami lakukan

1 - Perkhidmatan Favor for Wedding ( Box )
     ~perkhidmatan utama kkk adalah mengcustomkan kotak bagi bakal pengantin khursus nye,serta kepada perniaga-perniaga yang ada kaitan dengan kotak ( exm : foot detox box/cupcakes/doorgift suplier dan etc ), dan am nye kepada semua yang nak membeli atau custom kan kotak dalam apa jua event

2 - perkhidmatan design + wedding card ( wedding )
     ~kami juga menyediakan perkhidmtan membuat wedding card dari pada one color,2 color hingga ke full color dengan size bisnes kad/poskad/hingga kepada normal kad dengan 2 fold/3 fold ataupun size yg di request dari customer.kami mengcustomkan semua kan dan tiada kerisauan jika design yang sedia ada tidak menepati cita rasa anda kerna kami akan design kan based pada tema dan kehendak anda..seronokkan

3 - PerkHidMatan Tag + Banting + Banner
     ~perkhidmatan ni meliputi 3 aspek kerna design yg mudah dan senang di lakukan.atas permintaan kkk open order untuk tag terima kasih dgn 3 jenis size serta tempahan banting dan banner.perkhidmatan ini tidak khursus kepada yang bakal kawen semata2 tapi kami meluaskan aspek tempahan kepada para peniaga yang baru nak menjenamakan jenama sendiri dan ingin marketkan jenama anda.perkhidmatan tag dan banting terbuka kepada semua

4 - Perkhidmatan lain2
     ~terpaksa satukan perkhidmatan ini kerna meliputi byk benda dan aspek dan jenis.so kkk akan list kan di bawah short list tuk perkhidmtan tambahan
       - flyers/poster
       - kalendar
       - bisnes kad
       - letterhead
       - company profile
       - car stiker
       - booklet
       - diary
       - dll

so list diatas yg kkk dah listkan akan di update based pada permintaan.jika anda inginkan atau rakan2 anda inginkan bolehla suggestkan kepada kami..dengan step yang mudah,anda akan berurusan di hujung jari semata-mata..kami akan up date to date for everything we do n will do..

bigs thanks from KKK for ur supports

Ahmad Faiz / Fatinayuni
kekotakku@gmail.com
h/p: 0132757836 / 0136525662
www.kekotakku.blogspot.com | www.kekotakku.yolasite.com
www.lovedheart.blogspot.com

Sunday, January 9, 2011

Box Katalog-price update















Sunday, January 2, 2011

Wedding Card Package




place your comment here

Kekotakku

Thank you for supporting KeKoTakku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...